Filmerna

Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för C-More

Tibber är i snitt 12.3% billigare än de största elbolagen.

100% förnybar el. 0% nonsens.
Skaffa tibber via bilden ovan eller denna LÄNK

Så får du 500kr i RABATT! :)

STREAMA FILMERNA HÄR

Harry Potter och de vises sten

Harry Potter är en 11-årig pojke. Vid tidig ålder blev han attackerad av den onde trollkarlen Lord Voldemort som dödade hans föräldrar. Ryktet om hans överlevnad gjorde Harry berömd. Han fördes av Hagrid för att bo hos sin moster och morbror. Elva år senare, börjar han sitt första år på Hogwarts tillsammans med sina nya vänner Ron och Hermione.

Harry Potter och hemligheternas kammare

Harry, Ron, och Hermione återvänder till Hogwarts för deras andra år på skolan, som visar sig vara tuffare än det första. Hemligheternas kammare öppnas, vilket resulterar i att elever (och spöken) blir förstenade. Harry upptäcker att kan prata ormspråk vilket leder till att eleverna börjar tro att han är ättling och arvinge till Salazar Slytherin. Vid slutet av året upptäcker Harry, Ron och deras nye försvar mot svartkonst lärare, professor Lockman ingången till kammaren. Där slåss han mot det unga minnet av Lord Voldemort (Tom Gus Marvolo Dolder) och hans basilisk. Under striden dyker Godric Gryffindors svärd upp ur sortingshatten (ditförd av Fawks), som han senare får reda på av Dumbledore att svärdet endast skulle ha uppenbarats för en sann Gryffindor.

Harry Potter och fången från Azkaban

Än en gång känner sig Harry osäker på Hogwarts. Lord Voldemorts närmaste anhängare, massmördaren Sirius Black, har rymt från trollkarlsfängelset Azkaban, och är fast besluten att mörda Harry och återuppväcka sin gamle mästare.

Azkabans fångvakter, de spöklika och (bokstavligt) glädjedödande dementorerna, patrullerar runt på Hogwarts.

Innan Harry åker till Hogwarts varnar Ron Weasleys pappa Arthur Weasley honom för att försöka leta upp Black. Harry förstår inte vad Mr Weasley menar förrän han får veta varför Black hamnade i Azkaban. Han var familjen Potters vän och hemlighetsväktare, tills han förrådde dem för Lord Voldemort och berättade var de fanns och därmed hjälpte honom att döda dem. Sedan mördade han offentligt tolv mugglare och trollkarlen Peter Pettigrew.

Black visar sig senare i boken vara oskyldigt anklagad, den verkliga mördaren var istället Peter Pettigrew. Han hade därefter legat lågt och utnyttjat sin förmåga att förvandlat sig till råtta. Närmare bestämt visar sig Rons husdjur Scabbers vara Pettigrew i sin råttform.

Harry möter också Cho Chang för första gången i en quidditch-match, och man kan ana att han håller på att bli kär.

Dessutom träffar han den nya läraren i försvar mot svartkonster, Remus Lupin. Lupin var en av James Potters bästa vänner, och han lär Harry hur man avvärjer sig mot dementorerna, som verkar ha fattat ett speciellt intresse för Harry och dessutom visar sig vara Lupin en varulv, vilket Hermione har listat ut.

Harry Potter och den flammande bägar

Harrys fjärde år börjar med att han har mardrömmar om Frank Bryce som dödas av Voldemort. Vid Hogwarts, har fått en ny professor, Alastor Moody. Hogwarts är värd för den Magiska trekampen, en farlig turnering mellan tre magiska skolor. Fleur Delacour, Viktor Krum och Cedric Diggory är de tre kämparna. Men, på ett mystiskt sätt dyker Harrys namn upp ur den Flammande bägaren vilket gör honom till den fjärde kämpen.

 

Harry potter och fenixordern

Harrys femte år på Hogwarts blir det mörkaste hittills, för under det tredje momentet i den magiska trekampen i slutet av året innan såg han Voldemort återuppstå med hjälp av Harrys blod, och han måste rusta sig, dels mot Voldemort, men också de som kallar honom lögnare eller bluffmakare. Den nya Försvar mot Svartkonster läraren blir detta år Dolores Umbridge, utsedd av ministeriet. Så småningom blir hon även överinkvinsitor och får mer och mer makt på Hogwarts av Cornelius Fudge, trolldomsministern, som enträngt förnekar att Lord Voldemort (Tom Gus Mervolo Dolder) är på väg att återerövra sin makt över trollkarlssamhället.

 

Harry Potter och halvblodsprinsen

Efter att Trolldomsministeriet äntligen har accepterat att Lord Voldemort har återvänt inleds "Det andra kriget". Många personer svävar i livsfara och ingen går säker någonstans, allra minst Harry Potter. I första kapitlet avslöjas det att Cornelius Fudge fått sparken och den nye trolldomsministern heter Rufus Scrimgeour. Samtidigt svär Snape den Obrytbara eden att skydda Draco Malfoy, som tagit över efter sin far som dödsätare. Harry blir hämtad av Albus Dumbledore hos familjen Dursley och tillsammans övertalar de den före detta läraren, Horace Snigelhorn, att återvända till Hogwarts för att återuppta sitt jobb. Sista delen av lovet tillbringar Harry i Kråkboet hos familjen Weasley. På Hogwartsexpressen blir Harry medlem i Snigelhorns lilla "favoritklubb" Snigelklubben tillsammans med bland andra Ginny Weasley och en viss Blaise Zabini från Slytherin. Väl tillbaka på Hogwarts börjar Harry nu få privatlektioner av Dumbledore. Under dessa lektioner berättar Dumbledore om Voldemorts liv, karaktär och svagheter.

Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Boken beskriver den slutliga uppgörelsen mellan Harry Potter och den onde trollkarlen Lord Voldemort.

Voldemort har infiltrerat och tagit makten över trolldomsministeriet, och Harry, Ron och Hermione tvingas gå igenom ett stort antal prövningar i försök att slutföra uppdraget som Harry fått av Albus Dumbledore, innan den slutgiltiga striden är vunnen. När historien är slut står Harry som segrare och Voldemort är död.

Harry Potter och dödsrelikerna del 2

Harry, Ron och Hermione ber svartalfen Griphook hjälpa dem att bryta sig in i Bellatrix Lestranges valv på Gringotts bank eftersom de misstänker att en av Lord Voldemorts horrokruxer kan vara där. Svartalfen går med på det i utbyte mot Gryffindors svärd. Horrokruxen i valvet visar sig vara Helga Hufflepuffs bägare, medan de tar den flyr Griphook med svärdet och lämnar dem inlåsta. De tre befriar då den vaktande draken och flyr från Gringotts på hans rygg. Ännu en horrokrux finns på Hogwarts och är på något sätt kopplad till Rowena Ravenclaw. Trion beger sig till Hogsmeade där de blir jagade men räddas av Albus Dumbledors bror Aberforth. Hos honom finns en hemlig passage in till Hogwarts.

Severus Snape har tagit över som rektor på skolan. Han får veta att Harry är tillbaka och varnar personalen och studenterna att de kommer att straffas hårt om de hjälper Harry. Harry konfronterar Snape, som flyr efter att Minerva McGonagall utmanat honom på duell. Hon samlar alla på Hogwarts för att förbereda sig för strid. Harry söker upp Helena Ravenclaws spöke som avslöjar att Voldemort utfört mörk magi på hennes mammas diadem, som finns i vid behov-rummet. Ron och Hermione beger sig till Hemligheternas kammare och förstör horrokruxbägaren med en av basiliskens tänder. Efter en strid med Draco Malfoy och hans kumpaner, Blaise Zabini och Gregory Goyle, i vid behov-rummet, där Goyle dödas, förstör Harry och Ron även Rowena Ravenclaws diadem. Medan Voldemorts styrkor attackerar skolan förstår Harry att Voldemorts orm Nagini är ännu en horrokrux. Han och vännerna hör Voldemort berätta för Snape att fläderstaven inte kan tjäna honom så länge Snape lever, varpå han beordrar Nagini att döda Snape. Innan Snape dör ber han Harry ta hans tårar till minnessållet. I kaoset på Hogwarts dödas Fred Weasley, Remus Lupin och hans fru Nymphadora Tonks.

 

Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Fem år efter vi fick se sista Harry Potter-filmen kom första filmen i en helt ny serie som utspelar sig i samma universum, den här gången på 20-talet. I Fantastiska vidunder är vår hjälte Newt Scarmander, en magizoolog som med en koffert fylld av magiska vidunder reser över land och rike för att rädda dessa fantastiska varelser. I New York blir han inblandad i en helt annan konflikt, där mugglare (eller no-majs som amerikanarna kallar dem) börjar få nys om trollkarlsvärlden.

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Grindelwald flyr från Azkaban och börjar värva följare som delar hans vision att trollkarlar och häxor bör härska över mugglare. Dumbledore ber Newt att hjälpa honom hindra Grindelwald från att förverkliga sin plan genom att ta kontakt med Credence, en föräldralös pojke som efter en fruktansvärd uppväxt nu har anslutit sig till Grindelwald. Vem är Credence egentligen? Och varför kan inte Dumbledore gå emot Grindelwald?

Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter?

Professor Albus Dumbledore vet att den mäktiga trollkarlen Gellert Grindelwald har planer på att ta kontroll över trollkarlsvärlden. Då han inte klarar av att bekämpa honom själv ber han magizoologen Newt Scamander att leda ett team av trollkarlar och häxor.

STREAMA FILMERNA HÄR

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)